Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinurile Pfizer-BioNTech pot fi ținute la -15 grade Celsius

Profimedia Images
vaccin Pfizer

Pfizer Inc și BioNTech SE au transmis Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA noi date pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor la minus 15 grade, potrivit Mediafax.

Pfizer Inc și BioNTech SE au transmis noi date autorității de reglementare din domeniul sănătății al SUA. Datele au fost transmise Administrației pentru Alimente și Medicamente pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor de vaccin la minus 25 de grade până la minus 15 grade, timp de două săptămâni, scrie Reuters.

S-ar permite astfel ca vaccinul anti-Covid-19 să fie depozitat în congelatoare de farmacii, în locul congelatoarelor cu temperaturi foarte scăzute.

Citește și: CIRC Românii au RECLAMAT la Comisia Europeana LIBERALIZAREA pieței de electricitate

„Datele prezentate pot facilita manipularea vaccinului nostru în farmacii și pot oferi centrelor de vaccinare o flexibilitate mai mare”, a spus Ugur Sahin, director executiv al BioNTech.

Eticheta actuală a Pfizer / BioNTech spune că vaccinul trebuie depozitat în congelatoare cu temperaturi între minus 80º de grade și minus 60 de grade.

Noile date vor fi, de asemenea, transmise agențiilor de reglementare globale în următoarele câteva săptămâni, au spus cele două companii.

Un purtător de cuvânt a BioNTech a refuzat să ofere mai multe detalii privind calendarul și agențiile care vor fi contactate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.