Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vahid Halilhodzic, selecționerul Marocului, despre disputarea Cupei Africii pe Națiuni: Se pune o mare întrebare, va avea loc sau nu?

https://ro.wikipedia.org/w
supercupa africii

Selecţionerul echipei de fotbal a Marocului, Vahid Halilhodzic, şi-a exprimat, joi, temerile privind disputarea viitoarei Cupe a Africii pe Naţiuni, a cărei organizare este "din ce în ce mai complicată" din cauza Covid-19 şi a ameninţărilor cluburilor europene de a nu elibera jucătorii internaţionali, informează AFP, citat de agerpres.

"Cu actuala situaţie sanitară, este din ce în ce mai complicat şi dificil", a declarat antrenorul într-un interviu telefonic, la o zi după ameninţarea Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) de a nu lăsa jucătorii să ia parte la această competiţie, deja amânată cu un an şi care este programată în perioada 9 ianuarie - 6 februarie.

"Se pune o mare întrebare, va avea loc sau nu? În acest moment, este o mare lupte între diferite părţi", a comentat tehnicianul bosniac, fost atacant al echipelor FC Nantes şi PSG.

"Jucătorii sunt obligaţi să vină la echipa naţională, dar toate cluburile fac tot ce pot pentru ca jucătorii să nu vină, unele au ameninţat chiar jucătorii, le-au spus că îşi pot pierde locul, să fie transferaţi", a adăugat acesta.

"Probabil va fi o mare problemă să avem toţi jucătorii care evoluează în Europa", a adăugat el, reamintind că jucătorii marocani evoluează în Anglia, Spania, Franţa sau Italia.

Întrebat miercuri despre zvonurile persistente despre o anulare sau o nouă amânare a turneului, un înalt responsabil al Federaţiei cameruneze de fotbal (Fecafoot) a calificat speculaţiile drept "fake news".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.