Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de moţiuni la adresa Guvernului. Ministrul de Finanţe şi cel al Energiei, pe lista NEAGRĂ a liberalilor

motiune

Liberalii vor depune marţi la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, iar săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Citeşte şi: Halep, mesaj FERM pentru contestatari: 'MERIT să fiu pe primul loc...'

"S-a aprobat în Biroul Executiv depunerea mâine a moţiunii împotriva ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa. Moţiunea se va depune de grupul parlamentar al PNL de la Senat", a spus Orban, la Parlament. 

El a precizat că PNL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Energiei ca urmare a "dezastrului inimaginabil" din acest domeniu. 

"Am hotărât de principiu elaborarea şi depunerea în cursul săptămânii viitoare a unei moţiuni împotriva ministrului Energiei, care să radiografieze dezastrul inimaginabil care există în domeniul energiei, atât în ceea ce priveşte devalizarea companiilor din domeniu, în ceea ce priveşte reducerea la maxim a cheltuielilor de investiţii şi de mentenanţă care pun în pericol reţelele principale de transport atât pentru Transelectrica, cât şi pentru Transgaz, de asemenea, lipsa completă a pregătirilor pentru iarnă şi mai ales derapajul grav în domeniul energiei care a dus la creşterea preţurilor la energie electrică, la gaz şi în mod evident în iarna aceasta se va simţi şi creşterea extrem de mare a preţului la energia termică. Ca atare, săptămâna viitoare la Camera Deputaţilor vom depune o moţiune împotriva ministrului Energiei", a spus Orban, potrivit AGERPRES.

Preşedintele PNL a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute depunerea moţiunii simple împotriva ministrului de Finanţe.

Citeşte şi: Pedepse cu ÎNCHISOAREA pentru parcagiii ilegali. Iniţiativa, raport de aprobare în comisia juridică de la Senat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.