Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de SINUCIDERI în showbizz-ul american: M. Moseley, cunsocut din The Walking Dead, și-a pus capăt zilelor cu o armă de foc

actor

Actorul american Moses J. Moseley, care interpreta rolul lui Mike în serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani. Trupul său a fost găsit la Stockbridge, în suburbiile oraşului Atlanta, potrivit unei informaţii confirmate de agentul său pentru The Hollywood Reporter, relatează News.ro.

Actorul a fost găsit miercuri mort în urma unei răni cauzate de o armă, în ceea ce autoritățile investighează ca posibilă sinucidere. Moseley a fost găsit în zona Hudson Bridge din Stockbridge, un oraș de la periferia Atlanta, a declarat familia sa pentru TMZ, adăugând că a murit în urma unei răni de armă. Surse din forțele de ordine au declarat pentru publicația TMZ că investighează moartea lui ca o posibilă sinucidere. Departamentul de poliție al districtului Henry nu a răspuns imediat la întrebările jurnaliștilor de la DailyMail.com.

Moseley a folosit în mod regulat rețelele de socializare pentru a-și actualiza fanii și pentru a împărtăși citate inspiraționale. „Ești cel mai puternic atunci când decizi să te simți bine fără niciun motiv”, a scris el pe Facebook pe 13 ianuarie. Pe 21 ianuarie, Moseley a publicat o ultimă postare pe Instagram. „Am întârziat, dar iată provocarea mea de 10 ani #instagood”, a scris el împreună cu două fotografii împărțite cu el însuși. A doua zi, le-a cerut adepților săi să-i ureze mamei și tatălui său la mulți ani.

Sinuciderea lui Moseley apare într-un context foarte ciudat, în care mai multe persoane din showbizz-ul american și-au pus capăt zilelor: miss SUA sau fiul lui Michael Medsen.

Moses J. Moseley l-a interpretat pe Mike, „zombi de companie” al lui Michonne, în trei sezoane ale serialului „The Walking Dead”, între 2012 şi 2015.

Postul de televiziune AMC, care difuzează serialul în America, i-a adus un omagiu pe Twitter: „Gândurile şi rugăciunile noastre merg către Moses J. Moseley, membru al familiei The Walking Dead”.

Tabatha Minchew, agentul său, a salutat memoria sa într-un comunicat publicat de The Hollywood Reporter: „Moses a fost o persoană foarte talentată, înconjurat de o lumină magnifică. Le va lipsi prietenilor săi, familiei şi fanilor. Transmitea întotdeauna o energie fericită în jurul lui”.

Moses J. Moseley s-a născut în Aiken, Carolina de Sud. A studiat dreptul penal la Atlanta, în statul Georgia. A început prin a fi model, înainte de a se lansa în actorie. După ce a făcut figuraţie în producţii mari, precum saga „Hunter Games”, a început să obţină roluri mai importante. În special în serialele „Watchmen” şi „Ruthless”.

Lansat în 2010, „The Walking Dead”, al unsprezecelea şi ultimul sezon, se va încheia în lunile următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.