Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Bărbatul care a agresat un poliţist din patrula ce îl urmărea a fost reţinut pentru 24 de ore

facebook.com
politia

Bărbatul care a agresat un poliţist din patrula ce îl urmărea în Călimăneşti a fost reţinut pentru 24 de ore, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, scrie Agerpres.

''Bărbatul de 40 de ani implicat în conflictul de la Călimaneşti a fost reţinut pentru 24 de ore'', a precizat IPJ Vâlcea. 

Un poliţist din Vâlcea a ajuns la spital după ce a fost agresat de bărbatul pe care îl urmărea, pentru prinderea acestuia fiind tras şi un foc de armă în plan vertical. 

Conform IPJ Vâlcea, în cursul nopţii, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism pentru control. În momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat de autoturism, şoferul, în vârstă de 40 de ani, a demarat în trombă, poliţiştii pornind în urmărirea lui. 

''Şoferul a intrat cu maşina în curtea unei locuinţe, după care a venit la echipajul de poliţie, adresând cuvinte şi expresii jignitoare agenţilor de poliţie. Unul dintre poliţişti i-a cerut documentele de identitate, dar bărbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard. Cel de-al doilea agent de poliţie a procedat la somarea persoanei şi la executarea unui foc de avertisment în plan vertical'', a precizat sursa citată.

Citește și: Argeș: Traficul rutier este restricționat pe DN 7, după ce a avut loc o alunecare de teren

Atunci bărbatul a fugit, poliţiştii fiind pe urmele sale. Când a fost prins, l-a lovit pe unul dintre agenţi cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, dar nu este în stare gravă. 

La faţa locului s-au strâns mai multe persoane, astfel că poliţiştii au chemat în ajutor agenţii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi pe alţi poliţişti din cadrul Poliţiei Călimăneşti, care au aplanat conflictul. 

În cauză se fac cercetări pentru ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.