Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Un drum național şi mai multe gospodării din Livezi, inundate după o ploaie torenţială

inundatii

Mai multe gospodării din comuna Livezi au fost inundate marţi seara în urma ploilor torenţiale din zonă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, informează agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, pompierii militari şi voluntarii din comună au intervenit în satele Tina, Pleşoiu, Veaca şi Pârienii de Sus pentru evacuarea apei din mai multe beciuri şi pentru înlăturarea mâlului adus de viituri pe Drumul Naţional 67 B, afectat pe o porţiune de aproximativ 100 de metri.

Citește și: Nimeni nu se aștepta! Ce a făcut Lia Olguța Vasilescu în legătură cu fetița agresată din Baia de Aramă

"Până la această oră, a fost evacuată apa din şapte gospodării, în special beciuri. La patru dintre cazuri au intervenit pompierii militari şi în trei dintre cazuri au intervenit membrii serviciului de voluntari din Livezi. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu o motopompă şi un buldoexcavator pentru evacuarea apei şi pentru înlăturarea mâlului şi a pietrişului de pe DN 67B, care este afectat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri", au transmis pompierii vâlceni.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani”

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că au fost inundaţii şi în comunele Suteşti şi Creţeni, comitetele locale pentru situaţii de urgenţă raportând câte o gospodărie afectată în fiecare dintre aceste localităţi, pentru evacuarea apei fiind solicitat şi ajutorul pompierilor militari.

Citește și: Codrin Ștefănescu, avertizează! ‘Sper ca regulile să nu se schimbe în timpul jocului’

Marţi seara, comuna Livezi şi alte opt localităţi din sudul judeţului Vâlcea s-au aflat, în intervalul orar 19,20 - 20,00, sub avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, averse torenţiale de până la 35-40 l/mp, grindină şi vijelii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.