Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valerie Trierweiler se RĂZBUNĂ pe Francois Hollande: Am suferit mult!

Valérie Trierweiler
"Tot ceea ce scriu este adevărat. La Palatul Elysée mă simţeam uneori ca la un reportaj. Şi am suferit prea mult din cauza minciunii, ca să mint la rândul meu", anunţă încă de la început Valérie Trierweiler pe coperta lucrării, reproduse în săptămânalul Paris-Match, a cărei colaboratoare este.

Revista, care promite fragmente în exclusivitate din carte, apare la Paris şi în regiunea pariziană încă de miercuri, iar de joi în restul Franţei.

"Redactată în cel mai mare secret", această carte de 320 de pagini "este în acelaşi timp un strigăt de dragoste şi o coborâre lentă în infern, o plonjare în intimitatea unui cuplu. Două personaje şi nimic altceva: Valérie et François", scrie săptămânalul.

Valérie Trierweiler, care nu era iubită de către francezi, oferă în carte, potrivit revistei, versiunea sa despre ceea ce s-a întâmplat "de la strălucire şi până la cruzimea rupturii. Ea spune lucrurilor pe nume".

Este pentru prima dată când o primă doamnă "povesteşte cu adevărat nouă ani ai unei relaţii subminate de gelozie şi putere (...). O poveste de dragoste... şi de disperare", adaugă săptămânalul, în care fosta Prima Doamnă se dezvăluie ca o "îndrăgostită pasională, posesivă, nebună după acest bărbat pe care îl admiră, care o face să râdă şi o destabilizează delicios".

Valérie Trierweiler, care s-a despărţit de François Hollande în ianuarie, nu a putut să fie contactată de către AFP marţi. Editura cu care colaborează, Les Arènes, nu a dorit să comenteze.

În ianuarie, în urma unor dezvăluiri ale revistei people Closer despre legătura şefului statului cu actriţa Julie Gayet, Valérie Trierweiler a anunţat că nu exclude să scrie o carte, precizând că mai degrabă este "dezamăgită decât furioasă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.