Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță INTRĂ ÎN PLIN după contradicțiile dintre Cîțu și Orban privind vaccinarea anticoronavirus contra cost

digi24.ro
centru vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiță susține că nu s-a pus problema de a schimba strategia de vaccinare. Gheorghiță a mai spus că vaccinul este gratuit și astfel va rămâne în următoarea perioadă.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marți că nu se pune problema schimbării strategiei de vaccinare răspunzând unei întrebări despre posibilitatea comercializării vaccinurilor anti-COVID, conform Mediafax.

„Campania de vaccinare actuală are principii clare, unul dintre ele este că vaccinul este gratuit. Nu s-a pus problema de a schimba strategia de vaccinare. Peste ani de zile, nu se știe, vaccinarea anti-COVID va face parte din programul național de vaccinare în toate țările. Fiecare stat își va stabili strategia”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Discuțiile au apărut după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a comparat campania de vaccinare anti-COVID cu cea antigripală. Orban a spus că după ce în Româia se va atinge imunitatea de grup, este posibil ca vaccinurile să fie făcute contra cost.

Ulterior, Ludovic Orban a fost contrazis de premierul Florin Cîțu care a spus că românii care vor să se vaccineze nu vor plăti nimic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.