Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Stoica: Tăriceanu e o breșă în Dreapta

tariceanu



'Tăriceanu este o breşă în interiorul Dreptei şi este evident că nu intră în turul doi. El va obţine 8-9% care se vor duce direct la PSD', a spus Valeriu Stoica.

El a subliniat că preşedintele PNL şi candidat al ACL, Klaus Iohannis, trebuie să fie susţinut şi creditat de toţi cei care nu vor un preşedinte al României care să provină din partea stângă a eşicherului politic.

'Mă bucur că PDL şi PNL au luat decizia de a fuziona, am pledat pentru fuziune, nu alianţă.(...)Dacă acest proces de fuziune va fi dus până la capăt, se va contura un puternic partid de dreapta', a completat Valeriu Stoica.

Preşedintele ISP a mai declarat că, în opinia sa, Dreapta are şanse mari la alegerile prezidenţiale. 'Important este cum jucăm aceste şanse', a adăugat Stoica.

Valeriu Stoica a făcut aceste declaraţii într-o analiză prezentată, miercuri, în cadrul dezbaterii 'Strategia dreptei pentru alegerile prezidenţiale: unificare si elemente doctrinare', organizată, în Capitală, de Institutul de Studii Populare si Fundatia Hanns Seidel.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.