Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea, explicații incredibile: de ce s-a acționat pe șest la modificările din ”Marțea neagră”

zgonea

Parlamentul a primit o nouă bulină neagră în raportul MCV, pentru că a încercat să facă acele modificări fără a avea o dezabatere publică inițial.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, recunoaște că știa despre respectivele modificări, dar acestea nu au fost discutat în spațiul public pentru că nimeni nu ar fi fost interesat de problemă. "Modificările la Codul penal nu au fost promovate. Ştiam că aşa se va reacţiona. Dar dacă doar vorbeam despre ele, nu era nimeni interesat. Noi, cei care suntem vechi în politică, ştiam. Şi uite că lumea şi-a adus aminte că de la 1 februarie intră în vigoare noul Cod penal", a explicat Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a insistat cu această ocazie asupra faptului că acţiunile aleşilor din "marţea neagră" au avut drept scop atragerea atenţiei actorilor publici.

"După marţea aceea, mi-am atins scopul: atenţia actorilor publici, care înainte îmi spuneau:<< merg la Guvern, acolo se asumă răspunderea, tu doar stai pe scaun!>>", a povestit Valeriu Zgonea. "Suntem la început, o să fim controversaţi", a conchis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.