Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie aplaudă disidenţa din PSD: 'Acest model Dragnea nu mai funcţionează. România nu e Teleorman'

vanghelie-stiripesurse.ro

Marian Vanghelie, fost preşedinte PSD Bucureşti şi fost primar al Sectorului 5, salută poziţiile exprimate de Ecaterina Andronescu şi Gabriela Firea în interiorul PSD, susţinând că modelul prin care Dragnea controlează partidul nu mai poate funcţiona.

CITEȘTE ȘI: Medicamentele care au mai multe EFECTE SECUNDARE decât beneficii. Vezi LISTA NEAGRĂ a acestora .

"PSD începe să între în normalitate. Prea era totul în unanimitate. Liviu Dragnea mergea pe modelul de la Teleorman și credea că așa poate să conducă România. Acest model Dragnea nu mai funcționează. România nu e Teleorman. Nu se poate ca toată conducerea României să fie adusă din Teleorman. Cred că e un lucru firesc ce a făcut doamna Andronescu, e un lucru de normalitate. Așa e firesc, oameni grei ai PSD să nu mai fie înlăturați. Cred că și Gabriela Firea are dreptate. Fiecare din conducere trebuie să aibă părerile lor. Nu se poate că nimeni să nu spună nimic, că Liviu Dragnea are acolo o camalila, 3-4-5 inși care încep să urle. Liviu Dagnea trebuie să înțeleagă să e important un dialog civilizat cu toți cei care au alte opinii. Nu se poate conducere așa. Este evident că într-o perioada scurtă lucrurile vor lua o întorsătură", a declarat Vanghelie la Antena 3.

Chiar dacă nu crede că disidenţa din PSD va duce la schimbări imediate, Vanghelie consideră că momentul este unul important, ţinând cont şi de numele celor implicaţi.

"Nu se va lua nicio decizie, pentru că încă domnul Liviu Dragnea controlează bine partidul. Dar vreau să salut pozițiile celor două doamne. Cred că e un început. Nu poate să o dea afară pe Gabi Firea, că e primar general, nu poate să o dea afară nici pe doamna Andronescu", a mai declarat Vanghelie.

CITEȘTE ȘI: Cum te ajută MIEREA să pierzi în greutate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.