Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varadkar: Irlanda trebuie să construiască 40.000 de case pe an

Leo Varadkar
Liderul Fine Gael și în același timp Tánaiste, Leo Varadkar, a spus la adunarea Ard Fheis a partidului său că Irlanda trebuie să construiască 40.000 de case pe an, astfel încât visul de a fi proprietar al fiecărui irlandez să devină din nou realitate. El a declarat adunării virtuale că dorește să stabilească un obiectiv de 70% proprietate asupra locuințelor până la sfârșitul deceniului, care urmează să fie atins prin investiții publice și private.
Varadkar a susținut că alte partide politice „vorbesc”, dar Fine Gael „construiește”. Tánaiste a mai spus că serviciile de sănătate ar trebui să rețină personalul suplimentar și miliardele de euro în finanțare suplimentară care au fost furnizate pentru a răspunde pandemiei Covid-19. El a spus că Sláintecare, cu promisiunea sa de asistență medicală la prețuri accesibile pentru toți, trebuie implementată – inclusiv extinderea eligibilității pentru cardul medical, reducând în același timp cheltuielile pentru medicamente și taxele de spitalizare.
Varadkar a spus că răspunsul național la pandemie a fost cel mai bun din Irlanda, în care am aflat că „putem realiza imposibilul atunci când lucrăm împreună pentru o cauză comună”. El a spus: „Să facem din acest lucru noul normal.” Liderul Fine Gael a declarat că o moștenire a pandemiei trebuie să fie o remunerare mai bună, termeni și condiții pentru toți lucrătorii, atât din sectorul public, cât și din cel privat.
El a susținut că partidul său va „prelua conducerea” în acest sens prin introducerea concediului medical legal, trecerea la un salariu minim de trai și accesul la o pensie profesională pentru toți angajații. Varadkar a spus că aceasta ar însemna, de asemenea, reformarea sistemului nostru de asistență socială pentru a oferi o plasă de siguranță mai bună pentru persoanele care își pierd locul de muncă sau își petrec timp pentru a avea grijă de ceilalți. El a spus că Fine Gael se referă la „sprijinirea afacerilor și susținerea întreprinderilor” și a angajat partidul să păstreze sprijinul financiar pandemic „atâta timp cât este necesar”. Liderul Fine Gael și-a repetat angajamentul că nu vor exista creșteri ale impozitelor pe venit.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.