Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varianta ocolitoare a municipiului Satu Mare va fi dată în circulaţie până la finalul lunii mai, potrivit constructorului

Mediafax.ro
trafic masini infotrafic

Antreprenorul general al lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare dă asigurări că termenul maxim de dare în circulaţie a întregii şosele de centură a oraşului este finalul lunii mai, potrivit Agerpres.

Precizările au fost făcute miercuri de către reprezentanţii antreprenorului Itinera S.p.A în cadrul unei întâlniri cu subprefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud.

"Veştile de pe şantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiţii meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe şantier în acest moment se lucrează la montare parapeţi metalici, panouri fonoabsorbante şi separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condiţiile meteorologice. În acelaşi timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare şantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităţilor, oprite acum din cauza condiţiilor meteorologice, acestea să se finalizeze", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii antreprenorului au asigurat ca termen maxim de dare în circulaţie a întregii variante de ocolire data de 31 mai.

Centura municipiului Satu Mare are o lungime totală de 19,54 kilometri, primii patru kilometri fiind deschişi traficului rutier în luna octombrie a anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.