Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Pambuccian anunţă poziţia minorităţilor la învestirea cabinetului: Nu vom vorbi de un fel de a vota al grupului în totalitatea lui

araratonline.com
pambuccian

Liderul grupului minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian a declarat, marţi, după întâlnirea cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, că la învestirea noului guvern votul deputaţilor minorităţilor naţionale nu va fi compact. Întrebat dacă premierul desemnat Viorica Dăncilă va avea susţinerea grupului minorităţilor naţionale, Pambuccian a spus: "Îmi e greu să spun, în momentul ăsta nu am avut o discuţie cu grupul. Dumneavoastră v-aţi obişnuit cu un grup foarte compact ca vot. Lucrul ăsta este mai puţin valabil în circumstanţele de acum, adică o să vedeţi că nu vom vorbi de un fel de a vota al grupului în totalitatea lui nici de data asta".

El a menţionat că grupul minorităţilor naţionale doreşte o situaţie stabilizată. "Ne dorim să vedem o situaţie cât de cât stabilizată pentru că e ciudat, vorbim de al treilea premier într-un an, ceea ce bine nu e. Cred că probabil vom avea un Guvern şi s-ar putea să fie mai de durată decât şase luni", a spus Pambuccian, conform Agerpres.

Pambuccian a afirmat că i-a spus liderului PSD Liviu Dragnea nişte "supărări". "Au fost şi chestiuni mai contondente şi chestiuni pe care ne-am înţeles", a subliniat Pambuccian. Potrivit lui Pambuccian, votul grupului minorităţilor la învestitură va fi influenţat şi de componenţa cabinetului Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.