Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian: 'Ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării'

Agerpres
Varujan Vosganian

Președintele Uniunii Armenilor din România, fostul deputat Varujan Vosganian, susține că trebuie să se facă o campanie și împotriva vaccinării. El dă exemplul unei colege, care a ales să se vaccineze și a murit.

„Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății.

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit. Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi”, a spus Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: AUDIO - Emil Boc îi dojenește pe reprezentanții BOR care nu promovează vaccinarea: 'Au atitudini care nu fac cinste Bisericii Ortodoxe' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.