Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian compară Roșia Montana cu reforma în justiție: Prea mult mitingism și prea puțină dezbatere reală

rnews.ro
vosganian

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian consideră că subiectul Roșia Montana se „bucură” la fel ca reforma în justiție de prea mult mitingism și de prea puțină dezbatere reală.

„Am sentimentul neplăcut că, în ce privește Roșia Montană, se petrece ceva similar cu reforma în justiție. Prea mult mitingism și prea puțină dezbatere reală. Cei care proclamă importanța patrimoniului turistic și natural sunt agresiv de vocali, în timp ce aceia care ar putea invoca importanța patrimoniului economic se tem să scoată o vorbă, de teamă să nu fie catalogați drept vânzători de neam, slujitori ai unor interese străine și distrugători ai frumuseților patriei. Când o să înțelegem că destinul național nu se decide în piața publică și el nu trebuie să urmeze neapărat pe cei care strigă mai tare?”, a scris Vosganian pe Facebook.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunțat, vineri, că, în urma analizei și consultărilor, a luat decizia ca procedura de a înscrie situl Roșia Montană în lista patrimoniului mondial UNESCO să fie reluată. Decizia a provocat dezbateri aprinse între „ecologiști” și „cianuriști”.

Vezi si: Lia Olguța Vasilescu fuge pe contrasens în PSD: palmă grea pentru Marcel Ciolacu într-un discurs tăios la Craiova / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.