Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian îl acuză pe ministrul Sănătății că suferă de 'imbolduri paranoide'

rnews.ro
vosganian

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian spune că ideea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de a înființa aziluri pentru bătrânii de peste 65 de ani, rechiziționând hoteluri, este un exemplu de „imbold paranoid”

„Chiar trebuie ca cel mai târziu la 15 mai să punem capăt izolării! Cei care decid, temporar, în numele națiunii încep să fie bântuiți de imbolduri paranoide. Încă un exempu: Ministrul sănătății se gândește să înființeze, pe perioada izolării, aziluri pentru bătrânii de peste 65 de ani, rechiziționând hoteluri!

Iată declarația lui Nelu Tătaru, așa cum a fost preluată de agențiile de presă: „Ne-am gândit efectiv și la niște metode să-i ducem într-un hotel, să-i ducem într-o cameră cu tot confortul în care să vină cineva și să aibă grijă de ei. Sunt într- adevăr puține spații, dar când este stare de urgența și cazurile continuă și ei trebuie protejați și nu-și mai găsesc liniștea în niciun caz la ei, atunci spațiile le vom găsi, în hoteluri , rechiziționate sau nu, contra cost sau nu. Dar rămâne în funcție de evoluție.”

Poate că ultima propoziție ar putea fi liniștitoare, dacă modul în care este interpretată evoluția epidemiei de către autorități n-ar fi atât de tendențios, dorind, cu tot dinadinsul să inducă panică”, a scris Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Alexandru Rafila vorbește despre o relaxare a măsurilor: trebuie să ne gândim la copii și la vârstnici .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.