Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian îl compară pe Dan Barna cu un personaj caragialesc: 'O, tempora! Poate vă mai amintiți de tropăiala și huiduielile useriste din Parlament!'

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
protest usr

Fostul ministru Varujan Vosganian afirmă că pe vremea când USR făcea scandal în Parlament, Dan Barna nu mai chema Poliția să facă ordine, așa cum susține acum la acțiunile AUR.

„Vă mai amintiți de personajul Coriolan Drăgănescu din povestirea „Tempora” a lui Ion Luca Caragiale? Cum tânărul protestatar cățărat pe statui a devenit vajicul vânătorul de protestatari? Iată că avem și acum Coriolanul nostru (nu shakesperian, ci caragialesc), pe Dan Barna. El declară: „Golăneala domnului Simion, ori aducem polițiști și SPP să ne păzească, ori sancțiunile sunt foarte dure. Violența AUR, acest partid extremist trebuie izolat.”

O, tempora! Poate vă mai amintiți de tropăiala și huiduielile useriste din Parlament! De reality show-urile duduilor care își categoriseau, în direct, colegii „grași ca niște porci”! De semnele lansate de la tribuna parlamentară ce sugerau, cu degetul din mijloc avântat, sexul oral! De mitingurile ce întrerupeau ședințele Camerei Deputaților! Ș.a.m.d. Iată o astfel de mostră de pe vremea când Coriolan al nostru era rebel (ușor de recunoscut, al treilea din dreapta, cu un cap mai înalt decât ceilalți) și nu chema Poliția să facă ordine”, a scris Vosganian pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.