Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga explică legenda cafelei de la Ministerul de Interne: Am băut cu Berceanu și Videanu

Fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, a fost audiat în comisia de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009. Unul dintre punctele fierbinți ale istoriei politice recente este celebra cafea băută de Blaga, Berceanu și Videanu la Ministerul de Interne, asta în condițiile în care PSD acuza atunci că PDL a furat alegerile prezidențiale cu ajutorul lucrătorilor din MAI.

De asemenea, PSD acuza că Vasile Blaga a venit la Ministerul de Interne, asta deși el era ministru suspendat prin decizia Curții de Apel București.

”Eu am respectat cu strictețe deciziile Curții de Apel București. Erau alegeri prezidențiale, deci în mod evident că mi-am delegat atribuțiile către secretarii de stat. Eu am fost ministru de Interne suspendat, deci eu aș fi putut sta în biroul meu bine merci, veneam, citeam ziarul și nu era nicio problemă. Eu am intrat în Ministerul de Interne a doua zi după alegeri, i-am felicitat pe cei din minister pentru modul în care au organizat alegerile.

Evident, am băut o cafea cu doi miniștri, cu domnul Berceanu și cu domnul Videanu. Este dreptul meu să invit orice coleg din Guvern la Minister”, a declarat Vasile Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.