Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu face DEZVĂLUIRI din interiorul PSD: 'Dăncilă se va retrage. Le-am arătat sondajele și au decis să meargă mai departe'

DancuGuv2

Vasile Dâncu, fost lider PSD, acum rămas doar sociolog și sfătuitor, uneori, al unor ”grei” ai partidului, a anunțat, luni seara, la România TV, că le-a prezentat șefilor din formațiune sondajele cu Viorica Dăncilă candidat la președinție și au decis să meargă pe mâna ei, deși cifrele arătau un eșec de proporții.

Dâncu a transmis că PSD are nevoie de o restructurare, iar Dăncilă va face un pas în spate, deși nu are nicio vină pentru rușinea de la prezidențiale. Totul s-ar fi produs din cauza valului anti-PSD pornit în epoca Liviu Dragnea, a adăugat sociologul.

Citește și: Oreste îl ‘curentează’ pe Mircea Badea, după victoria lui Klaus Iohannis: Bravo, 5 secunde, ai înfrânt și de data asta!

”Le-am arătat sondajele și au decis să meargă mai departe, deși nu stăteau bine. Nu e vina ei, a făcut tot ce a putut. A nimerit în mijlocul unei campanii anti-PSD cum nu a mai fost vreodată, când era Liviu Dragnea. Și-a sacrificat doi ani din viață. Dânsa e o persoană onestă, va găsi soluția corectă, nu un război intern. E nevoie de oameni noi și de energii proaspete, sper că dumneaei înțelege asta. Ea nu a câștigat, ci a pierdut un mandat de europarlamentar care i-ar fi adus liniște.”, a spus Vasile Dâncu.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.