Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu caută PACEA între PSD și PNL: 'Este nevoie de o pauză de consens național'

http://www.romaniatv.net/
Vasile Dîncu

Dîncu spune că 'este nevoie de o pauză de conses național' între PSD și PNL. Vicepremierul este de părere că, în ultimii ani, se remarcă o dezideologizare a programelor partidelor politice, în sensul în care în cele ale liberalilor apar și măsuri de stânga, iar în cele propuse de PSD, multe măsuri de dreapta.

”Prezența mea în această guvernare și faptul că apăream la TV discutând despre colegi și despre spiritul de echipă s-ar putea să-i fi mâhnit pe unii dintre prietenii de stânga. Eu sunt consecvent cu ceea ce am crezut de la început. Este nevoie de o pauză de consens național între cele două guverne politice în care să vedem ce am putea face strategic în România, să creăm un echilibru între stânga și dreapta”, a declarat Dîncu la emisiunea ”Prime Time News”, de la Realitatea TV.

Citește și: Procurorii FIERB: Unde a ajuns AL DOILEA milion de euro, în dosarul lui Bogdan Olteanu

Despre Călin Popescu Tăriceanu, Dîncu are numai cuvinte de laudă. Vicepremierul îl consideră pe Tăriceanu ”un politican cu mare experiență” care, spune el, a rămas cu o încredere foarte mare, ”de peste 30 și ceva la sută”, și care ”are un brand de consolidat”.

”În competiția politică, primul are un tip de strategie - caută să-și cosnsolideze electoratul propriu. Cel de pe locul doi trebuie să atace direct pe primul loc cu toate mijloacele. Cel de pe locul trei are nevoie de un limbaj violent, să construiască o tensiune în spațiul respectiv. Este o strategie de marketing politic orchestrată foarte bine la Tăriceanu, cu foarte mult curaj. A luat o cauză și pe ea poate construi un brand de rezistență”, a completat vicepremierul la emisiunea realizată de Denise Rifai, ”Prime Time News”, de la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.