Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, despre foștii studenți Hellvig și Rareș Bogdan: 'Sunt absolut de succes, dar sunt diferiți'. Ce spune despre viitorul politic al acestora

http://www.romaniatv.net/
Vasile Dîncu

Sociologul Vasile Dîncu a mărturisit la Realitatea Tv că atât Eduard Hellvig, cât și Rareș Bogdan i-au fost studenți, precizând că ambii sunt de succes, dar sunt diferiți.

”Sunt absolut de succes, dar sunt diferiți. Eduard a fost un student bun, un om informat, a fost secretar general la PNL, a fost parlamentar european. A fost rănit puternic de instituția care verifica compatibilitățile, ANI, a trecut prin Golgota politicii. După ce s-a dus la SRI cred că a făcut o modificare importantă și curajoasă. El a adus serviciul în zona de umbră și penumbră, așa cum trebuie să fie un serviciu secret, și asta îl face să nu fie vizibil, de succesul lui ne dăm seama noi, care studiem viața politică. Cred că după SRI va face politică de succes”, a spus Dîncu.

Rareș Bogdan a explodat după anunțul lui Dăncilă: 'Doamneee, insistă să-și bată joc de România până în ultima clipă a mandatului său'

”Rareș era și un student bun și un jurnalist bun. Ce a făcut el este oarecum nefiresc. A părăsit o tribună care îi asigura un mare impact asupra publicului. A părăsit întregul pentru parte. El s-a dus către PNL și către un succes pe care îl preconiza. Personalitatea lui îl face să aibă un succes de moment. Nu știm ce se va întâmpla în viitor, pentru că cei care se bazează pe discurs, și pe acest moment de forță - el a intrat cu buldozerul în politică - poate că uneori încearcă să forțeze schimbarea unui partid care e greu de făcut și pot deveni victime. Avem unul și în emisiune care a vrut să schimbe PSD-ul”, a spus Dîncu, cu referire la Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.