Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu, întâlnire cu ambasadorul Statului Israel: Cooperarea militară bilaterală, printre temele abordate

rfi.ro
Vasile Dîncu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, cu care a discutat principalele repere ale cooperării militare bilaterale, fiind abordate modalităţile de sporire a colaborării între cele două state în domeniu, precum şi temele de actualitate de pe agenda curentă de securitate în zona Orientului Mijlociu şi a regiunii Mării Negre.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, ministrul Dîncu a exprimat aprecierea pentru colaborarea constantă între cele două state în domeniul apărării, inclusiv în privinţa modernizării forţelor armate române.

El a evidenţiat importanţa continuării participării militarilor români şi israelieni la exerciţii bilaterale şi în context multinaţional, în vederea creşterii interoperabilităţii între cele două armate.

Evocând provocările suplimentare la adresa securităţii determinate de actualul context pandemic, ministrul a evidenţiat importanţa aprofundării cooperării în domeniile apărării cibernetice şi a medicinei militare, se precizează în comunicat.

Cei doi oficiali au subliniat importanţa menţinerii unui dialog bilateral constant, în vederea continuării implementării proiectelor comune în domeniul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.