Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu: S-a zvonit că legăturile mele cu oamenii din USR-PLUS ar putea produce ceva

PSD
Vasile Dîncu

Fost vicepremier în Guvernul Cioloș, Vasile Dîncu, susține că s-a vorbit despre faptul că legăturile sale cu oamenii din USR-PLUS ar putea conduce la o serie de negocieri cu cei de la PSD, însă în acest moment nu se pune problema.

Citește și: Război psihologic pe trei funcţii: Compromisul lui Orban, respins de Barna (surse)

„Am văzut și eu dezbaterea, era o dezbatere interesantă, devenise dinamică și atunci, în asemenea situații, este foarte important să atragi atenția, să fii contrastereotip și poate de aici a venit această idee. Sau era și un calcul simplu pe care îl făcea premierul nostru propus: acela că atât de tare PNL va pierde în ultima perioadă, încât singurele două partide care rămân viabile în spațiul public peste un an vor fi PSD-ul și USR PLUS”, a comentat Vasile Dîncu faptul că Alexandru Rafila a scris pe un bilețel că vede posibilă o alianță cu USR-PLUS peste un an.

„Nu avem în acest moment niciun fel de plan, chiar dacă s-a zvonit de câteva ori că legăturile mele din guvernul Cioloș cu acești oameni din USR PLUS ar putea să producă ceva. N-avem niciun calcul și cred că suntem și incompatibili, tocmai prin ideologiile noastre, dacă multă lume spune că ei sunt neo-marxiști și noi suntem niște marxiști mai de centru”, a declarat Vasile Dîncu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.