Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu vorbește despre 'incompetenții' din PSD și despre Liviu Dragnea: 'Încă nu s-a terminat plata, mai ales că nu putem greşi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că PSD va mai avea „de plătit” de pe urma a ceea ce numeşte „inconsecvenţe din trecut” şi a unor „incompetenţi” din partid.

Întrebat duminică, înt emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă PSD încă mai este asociat cu imaginea lui Liviu Dragnea, Vasile Dîncu a răspuns că pentru partid „încă nu s-a terminat plata” de pe urma unor „inconsecvenţe” din trecut.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

„Încă este asociat cu imaginea unor inconsecvenţe făcute în perioada trecută, nu neapărat toate datorându-se lui Liviu Dragnea, dar unor oameni incompetenţi aduşi acolo, a unor măsuri gen Ordonanţa 13 şi alte lucruri. Vom mai avea de plătit pentru acest lucru. Încă nu s-a terminat plata, mai ales că nu putem greşi. De câte ori greşim, cea mai mică greşeală se asociază cu o greşeală mare din trecut. Deci, mai avem încă de lucru”, a răspuns Vasile Dîncu.

El a precizat că procentele PSD în ceea ceproveşte intenţia de vot vor creşte pe măsură ce partidul va integra tot mai mult zona de tineri, va aduce oameni noi.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

”Consiliul Naţional va avea oameni care nu sunt membri de partid: experţi din societatea civilă, simpatizanţi de stânga, deci vom avea chiar funcţii pentru aceşti oameni. (...) În opoziţie îţi vin oameni serioşi, în opoziţie poţi doar să modernizezi în partid”, a declarat Vasile Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.