Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă e noul antrenor al celor de la Hermannstadt: 'Îmi doresc clasarea pe unul din primele 8 locuri'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Vasile Miriuţă (50 de ani) e noul antrenor al celor de la Hermannstadt, formaţie cu care a semnat un contract valabil până vara viitoare, cu posibilitate de prelungire, iar "Tati" e încântat de ce a găsit la Sibiu, scrie Mediafax.

Fostul mijlocaş central vine pentru a-l înlocui pe Alexandru Pelici şi a scoate echipa dintr-o situaţie foarte grea şi spune că negocierile cu conducerea clubului au fost cât se poate de uşoare. Legat de Hermannstadt pentru un sezon, Miriuţă are misiunea de a salva echipa de la retrogradare, dar crede că-i poate duce pe sibieni între primele opt echipe ale Ligii 1 Betano: "Nu mi-a fost greu să ajung la o înţelegere cu oamenii de aici. Aşa suntem noi, ardelenii. Ne-am cunoscut prima dată ieri, iar astăzi am semnat. Sunt nişte oameni minunaţi, care doresc binele echipei, aşa cum îl doresc atât eu, cât şi toată suflarea din oraş, inclusiv jucătorii. Am semnat un contract valabil până la anul, în vară. Eu unul îmi doresc clasarea pe unul din primele 8 locuri. Jucătorii sunt băieţi buni, muncitori. Le-am spus şi lor că o luăm de la zero. Chiar au caracter şi sunt sigur că împreună vom face treabă bună, pentru că e în interesul tuturor, şi al lor mai ales, să joace foarte bine", a declarat fostul antrenor de la CFR şi Dinamo, citat de Telekom Sport.

Citește și: Campionul mondial, Habib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

După primele 11 etape, Hermannstadt are doar opt puncte şi e penultima în Liga 1 Betano, cu trei puncte sub Dinamo şi trei peste FC Voluntari. Iar debutul lui Miriuţă se va produce în faţa propriilor fani, pe 20 octombrie, contra Astrei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.