Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă: 'Ieşim cu capul sus, am făcut meciuri bune în ultima vreme. Vom aduce cinci jucători, toţi români'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Antrenorul FC Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, luni, după remiza, scor 0-0, cu ACS Poli Timişoara. El a precizat că Dinamo va transfera cinci jucători în pauza de iarnă.

"Am avut trei ocazii uriaşe şi trebuia să marcăm. La un meci ca ăsta, pe un teren aşa de greu, la prima sau a doua ocazie trebuie să marchezi. Am avut multe ocazii dar nu am marcat din păcate. Un 0-0 pe un teren unde se câştigă greu. Felicit Timişoara, au avut şi ei atitudine, şi noi, dar trebuia să câştigăm la ocaziile pe care le-am avut. Mă gândeam că batem dintr-o fază fixă, dar uite că am avut trei ocazii unu contra unu cu portarul şi nu am marcat. Cei care intrat astăzi (n.r. - în locul fotbaliştilor suspendaţi) părerea mea e că au jucat bine. Eu zic că ieşim în vacanţa asta cu capul sus, mai ales după ultimele cinci, şase jocuri, în care am făcut puncte multe. Într-adevăr suntem la egalitate cu Viitorul, la un punct de Botoşani, mai sunt patru jocuri, dar nu sunt toate grele numai pentru noi, ci şi pentru adversarii noştri. Avem aproape o lună şi jumătate să ne pregătim şi să devenim mai puternici şi să ne calificăm. Nascimento nu e bine cu genunchiul, a primit o lovitură, şchioapătă, îl doare, dar sperăm să-şi revină până în primăvară. I-am prezentat patronului o listă cu cinci jucători, toţi români, din Liga I, eu sper să-i aducem. Dacă o să-i aducem pe aceşti jucători pe care mi-i doresc, sigur vom fi acolo (n.r. - în play-off). Vacanţă liniştită nu va fi, nici dacă băteam astăzi nu aş fi avut, pentru că aştepţi să vezi ce se întâmplă cu transferurile. Nu ştiu dacă Nemec va rămâne la Dinamo. Eu îmi doresc să rămână", a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

FC Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, luni, în deplasare, cu ACS Poli Timişoara, ultimul meci al etapei a XXII-a şi din 2017, din Liga I. Echipa dinamovistă rămâne pe locul 7 în clasament, în afara poziţiilor de play-off (primele 6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.