Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Panaite (PUSL) și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

PPU (social-liberal)
PPUsl

Vasile Panaite şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), precizează un comunicat de presă al formaţiunii.

Vasile Panaite a declarat că porneşte în această competiţie electorală cu gândul ca experienţa pe care a acumulat-o în mandatele de primar al comunei Dragomireşti, prefect al judeţului Neamţ şi secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor să o pună în slujba municipiului Piatra-Neamţ.

"Sunt un om simplu, un om dintre oameni, dar hotărât şi pregătit să fiu un primar bun, un primar corect, un primar cu viziune pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamţ. Am ales special prima zi a Săptămânii Mari pentru a-mi depune candidatura pentru că pornesc în această competiţie cu smerenie şi credinţă în Dumnezeu că mă vă ajuta să îmi duc la îndeplinire toate promisiunile", a declarat preşedintele PUSL Piatra-Neamţ, Panaite Vasile, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

În vârstă de 52 ani, Vasile Panaite este dublu licenţiat în Finanţe-Contabilitate şi Teologie.

În perioada 2004 - 2018, acesta a fost primar al comunei Dragomireşti, apoi prefect al judeţului Neamţ şi ministru secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Apelor şi Pădurilor.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ şi-au mai depus candidaturile edilul în funcţie, liberalul Andrei Carabelea, social-democratul Adrian Vasile Niţă, reprezentantul AUR, Marius Apopei şi avocatul Alina Tatomir din partea Alianţei Dreapta Unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.