Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Toma, atac dur la adresa coaliției: Ce se întâmplă acum cu sănătatea românilor și cu sistemul sanitar este urmarea directă a guvernării PNL-USR-PLUS

Facebook
Vasile Toma deputat

Deputatul de Iași, Vasile Toma, Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, a lansant un atac dur la adresa guvernării PNL-USR-PLUS care ar folosi sitemul de sănătate drept monedă de schimb și instrument de satisfacere a propriilor interese.

 

„Au știut să facă absolut orice numai să nu-și piardă funcțiile. Să țină morală și să vorbească ipocrit de dimineața și până a doua zi dimineață de transparență, de #RomâniiTrebuieSăȘtie, de reforme și corectitudine. Au știut să facă pe bani mulți și pe viața noastră circ din campania de vaccinare și să pozeze în supereroi. Au știut să servească platitudini cu aroganță și aere de experți și atoateștiutori. Au știut să iasă apoi și să facă declarații atacându-se reciproc și dând vina unii pe alții. Din experți satrapi, au devenit experți victime. Au negociat pe sănătatea noastră a tuturor. S-au șantajat pe sănătatea noastră. Și continuă să folosească sănătatea drept monedă de schimb și instrument de satisfacere a propriilor interese.

Unde este acum fostul ministru userist al Sănătății să ne explice de ce, în ciuda tuturor avertismentelor specialiștilor, nu a făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul 4 al pandemiei? Sau prioritatea mandatului său a fost doar să iasă să facă declarații prin care să sublinieze cât de curat și de competent este USR-ul în comparație cu PNL-ul?!

Unde este acum premierul-influencer care, efectiv, numai prin simpla alăturare a numelui său de orice îndemn la vaccinare conduce din start la pierderea oricărei credibilități și la eșec? Știm. Campania din PNL este cea mai importată activitate pentru domnia sa. Unica de fapt. Nimic și nimeni nu contează. Verbal, ni se oferă discursuri motivațional-inspiraționale cu accente dojenitoare și ni se spune cât de multe eforturi se fac pentru siguranța și sănătatea noastră. Faptic, vedem și resimțim cu toții care e situația. De la o zi la alta, numărul infectărilor de COVID-19 crește, nu mai e mult până sistemul de sănătate să-și declare incapacitatea, așa cum nu mai e mult până când, un nou val de efecte economice, de data asta ca efect al gestionării dezastruoase a pandemiei, ne va mătura până și cea mai palidă urmă de speranță în redresare.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.