Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui: Bărbat reţinut după ce l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe un partener de joacă al copilului său

catuse politie

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Pădureni, a fost reţinut de poliţişti şi apoi plasat sub control judiciar după ce l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe un partener de joacă de-al copilului său, în urma unui incident apărut între copii pe un teren de sport.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că pe un teren de sport din localitatea Pădureni, pe fondul unei stări conflictuale spontane apărute între copiii care jucau fotbal, tatăl unuia dintre participanţi ar fi provocat scandal, tulburând ordinea şi liniştea publică şi ar fi agresat persoana vătămată, un minor din aceeaşi localitate, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele. Ca urmare a agresiunii, victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.