Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaslui: Bărbatul care și-a omorât iubita este în stare gravă, după ce a făcut stop cardiac

zuonline.ch
spital semn indicator

Bărbatul din Pădureni, județul Vaslui, acuzat că și-a omorât concubina, duminică, este în stare gravă în Spitalul Județean Vaslui,la Terapie Intensivă, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Acesta fusese transferat de la Huși la Vaslui,pentru un consult psihiatric și urma să se întoarcă la Huși, scrie Mediafax.

Bărbatul din localitatea Pădureni, județul Vaslui, care duminică după-amiază a sunat la 112 și a anunțat că și-a înjunghiat concubina de 60 de ani este internat în stare gravă în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Vaslui, după ce a făcut stop cardio-respirator.

„El a reclamat, chiar el a sesizat autoritățile în legătură cu fapta comisă. Este vorba despre doi concubini, femeia ucisă era concubina autorului, cei doi locuiau singuri într-un canton silvic. A fost o singură lovitură de cuțit. Probabil s-au certat, nu se poate ști în acest moment care a fost motivul. Femeia a suferit o hemoragie internă care a dus la deces. Autorul a sesizat autoritățile, nu a plecat de la locul faptei, era în stare avansată de ebrietate. Pentru că legea nu permite audierea unei persoane care a consumat substanțe toxice, s-a luat decizia să îl ducem la spitalul din Huși, ca să îl scoatem din beție", a declarat, marți, Sorin Armeanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Citește și: Două persoane au suferit arsuri, în urma unui incendiu izbucnit la un service auto

Medicii de la Spitalul din Huși au cerut un consult psihiatric de la colegii de la Spitalul Județean Vaslui, iar bărbatul la fost transferat la această unitate medicală, unde a făcut stop cardio-respirator.

„De la Spitalul din Huși a fost adus la Psihiatrie, pentru un consult psihiatric. Era seara, ei nu au gardă de psihiatrie. După ce a fost făcut consultul psihiatric, în momentul în care era pregătit să plece înapoi la Huși a făcut stop cardiorespirator. A fost chemată Terapia Intensivă Mobilă, a fost resuscitat și a fost dus în Terapie Intensivă. Este în stare foarte gravă", a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean Vaslui.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui fac cercetări într-un dosar de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.