Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci copii preluaţi de rude după ce mama lor însărcinată a fost înjunghiată de concubin

orfani

Cinci copii din comuna Coroieşti au fost preluaţi de rude după ce mama lor, o femeie în vârstă de 40 de ani, care este însărcinată, a fost înjunghiată de concubinul său, au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

"La acest moment nu se impune intervenţia specializată din partea instituţiei noastre, întrucât cei cinci copii aflaţi împreună cu familia sunt securizaţi în familia extinsă, care prezintă garanţii şi îşi asumă responsabilitatea pentru creşterea şi îngrijirea acestora, până la clarificarea situaţiei. Un alt copil în vârstă de 15 ani este plecat temporar în vizită la o rudă pe raza altui judeţ. Din fericire, niciunul dintre copii nu a asistat la episodul de agresiune", a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Femeia a fost preluată în stare gravă de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Concubinul acesteia, care este presupusul autor al agresiunii, a fost identificat, joi dimineaţă, după ce a încercat să se sustragă cercetărilor.

"Miercuri, la ora 18.28, Poliţia Municipiului Barlad a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie de 40 ani ar fi fost agresată de către un bărbat de 51 de ani, concubinul acesteia şi ar fi suferit plăgi tăiate, la nivelul gâtului şi al antebraţului. Victima a fost transportată la spital pentru primirea de îngrijiri medicale. Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, a fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.