Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru pasageri: Schimbare majoră la Aeroportul Otopeni, după 17 ani

www.mediafax.ro
Aeroportul Otopeni

După 17 ani, Aeroportul Otopeni nu va mai avea contract cu firma Romprest pentru servicii de curățenie. Compania Națională Aeroporturi București a organizat luni, 29 ianuarie 2018, licitația pentru asigurarea curățeniei în Aeroportul Henri Coandă. Comisia tehnică a analizat ofertele transmise de societățile specializate în domeniu, urmând să fie desemnată câștigătoare o firmă care să își îndeplinească serviciile contractuale la standarde mai înalte de calitate.

„Având în vedere că serviciile de curățenie și salubritate din aeroport au fost, de-a lungul timpului, criticate de pasageri, transformându-se într-unul dintre punctele vulnerabile ale Aeroportului Henri Coandă, managementul Companiei Naționale Aeroporturi București a decis ca noile contracte să fie guvernate conform unor reguli de eficiență și să instituie o serie de criterii stricte de verificare a activităților de curățenie, pe care firma câștigătoare trebuie să le respecte”, a precizat CNAB, ca răspuns la o solicitare formulată de STIRIPESURSE.RO.

Pentru a eficientiza cheltuielile și pentru a respecta standardele de calitate oferite pasagerilor, începând de joi, 1 februarie, până la intrarea în vigoare a noului contract, o parte dintre angajații Companiei Naționale Aeroporturi București se vor implica voluntar, pentru o scurtă perioadă, într-un proiect de contingență pe domeniul serviciilor de curățenie din aeroport, care până acum au fost externalizate.

„Această strategie vizează asigurarea cu resurse proprii, de către Compania Națională Aeroporturi București, a serviciilor de curățenie și salubritate, astfel încât să se instituie în acest domeniu criteriile interne de performanță ale CNAB. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti va continua să ia toate măsurile necesare pentru a oferi pasagerilor servicii cât mai înalte calitativ, dar şi pentru desfăşurarea în deplină siguranţă și securitate a operaţiunilor aeroportuare”, mai precizează CNAR.

Vezi și: Ne facem rău singuri! Cele mai comune combinații de alimente pe care nutriționiștii le interzic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.