Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești încurajatoare de la Simona Halep - Sunt aptă de joc sută la sută

Captura Video facebook
Simona Halep, teren, Fed cup

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi este “pusă pe treabă”, astfel că îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen potrivit news.ro

“Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că sunt aptă de joc sută la sută. Toate condiţiile sunt bune, acum trebuie să intru pe teren şi să-mi fac treaba. Am emoţii, dar este normal şi este bine, pentru că sunt destul de concentrată şi pusă pe treabă. Îmi doresc tare mult să câştig cele două puncte, dar am încredere şi în celelalte fete. Nu contează scorul, contează să câştigăm”, a spus Halep la Digi Sport.

Citeste si O importantă sesizare a președintelui la CCR, dezbătută pe 22 mai/Iohannis a reclamat că Legea de actualizare a Strategiei naționale încalcă separația puterilor

Ea a precizat că meciul cu Kristina Mladenovic, jucătoare pe care a învins-o în 2017 în finală la Madrid, va fi dificil. “Mă simt mai încrezătoare faţă de atunci. Dar va fi dificil şi diferit, fiind vorba acum de Fed Cup”.

Halep a menţionat şi confruntarea dintre Mihaela Buzărnescu şi Caroline Garcia: “Jocul Mihaelei este potrivit pentru Garcia ca să o învingă”.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România, de la Rouen, din semifinalele competiţiei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Această confruntare va fi urmată de întâlnirea Caroline Garcia, locul 21 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.