Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste de la meteorologi: cum va fi vremea zilele următoare

Adevarul
vremea

Potrivit meteorologilor, va continua să plouă în aproape toată ţara. Minimele vor ajunge la 3-4 grade Celsius, iar maximele nu vor depăşi 14 grade. În plus, la munte continuă ninsorile.

Citește și: Ministrul Justiției anunță: Ancheta în cadrul OUG 13 poate continua! În ce limite

Citește și: Un nou protest de amploare anunţat duminică: Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa în stradă

Citește și: DOLIU Simona Halep, cu ochii în lacrimi: Veste teribilă primită în Statele Unite

"Nu este deosebit de rece masa de aer în care suntem, dar este înnorat şi plouă şi va şi mai înnorat şi va ploua şi mai mult in zilele următoare. Ne aşteptăm ca marţi să se mai domolească, să se mai răreasca ploile dar nu înseamnă că o să avem zile însorite tot cerul încărcat cu nori deocamdată. Nu mai aşteptăm aşa ploi pe arii extinse. Nu e vorba de o instalare de vreme frumoasă nici în săptămâna care urmează", a explicat meteorologul Realitatea TV Elena Cordoneanu.

Azi în Bucuresti, cerul va fi mai mult noros şi trecator vor fi condiţii sa ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Luni, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între 5-6 grade in nordul Moldovei şi 14 grade la Alba Iulia, Tg Jiu si Rm Vilcea. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului şi se va menţine mai mult noros în rest.

Vor fi ploi pe arii relativ extinse în sudul şi sud-estul ţarii, unde cantitaţile de apa pot fi însemnate, local în centru şi nord-est şi izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, în jumatatea de nord a Moldovei, trecator va fi lapoviţa şi chiar ninsoare.

Vântul va avea intensificari temporare în Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei şi în sudul Moldovei, precum şi la munte. În zonele joase, dimineata, pe arii restrânse se va forma ceaţa.

În Bucuresti, vremea va fi închisa şi normala din punct de vedere termic. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineata, 5-7 grade si temperatura maxima în jurul valorii de 9 grade.

Marti, vremea va fi normala sub aspect termic, cu temperaturi maxime cuprinse între 6 şi 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, 14 grade la Drobeta Turnu Severin, Tg Jiu si Calafat.

Cerul va prezenta înnorari în cea mai mare parte a ţarii. Vor mai fi ploi slabe, local în regiunile sudice şi izolat în rest. La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va avea trecator unele intensificari în Moldova, Baragan, Dobrogea, sudul Olteniei şi în zonele de munte. În zonele joase de relief, dimineaţa, pe arii restrânse se va semnala ceaţa.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros şi trecator va mai ploua slab. La prima ora, 4-5 grade iar la amiaza, 11-12 grade.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.