Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru elevi: Școala va începe mai devreme

prima-zi-de-scoala

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat vineri că ia în calcul posibilitatea ca începând cu anul școlar 2016-2017, cursurile să înceapă cu o săptămână mai devreme.

"Am avut (...) o discuție cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor, care au avut o solicitare extrem de pertinentă și de matură: au solicitat ca începerea anului școlar să fie cu o săptămână mai devreme, dar au solicitat ca acest lucru să se facă începând cu anul școlar 2016-2017, nu de acum. Este o solicitare înțeleaptă pentru că este mult prea târziu pentru a anunța o schimbare atât de importantă la nivelul calendarului școlar. Sunt planificate foarte multe activități specifice sistemului de educație deja luând ca referință pentru începerea anului școlar data de 15 septembrie", a spus Sorin Cîmpeanu, precizând că ia în calcul propunerea venită din partea reprezentanților elevilor.

"Eu, personal, iau în calcul această modificare, pentru că sunt foarte multe argumente prezentate de către elevi (...), pe care le apreciez ca fiind în avantajul procesului de învățământ. (...) Eu sunt convins că, dacă vom agrea cu cei implicați, indiferent cine va rămâne ministru, va rămâne ordinul așa cum el este agreat cu cei implicați", a mai declarat ministrul, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.