Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești surprinzătoare de la meteorologi: Când încep ploile în România! Prognoza pentru săptămâna aceasta

ploaie vreme

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.

În țară, vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în zonele montane şi submontane şi în centrul teritoriului unde local, mai ales dupã orele prânzului, vor fi averse şi descãrcãri electrice, precum şi în regiunile sud-estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse. Noaptea înnorãri şi ploi vor fi în partea de nord-vest a ţãrii. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi, de scurtã duratã, şi în restul zonelor, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 4...6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 15...16 grade în Dealurile de Vest.

Citește și: Ce se face și ce nu se face de Sfantul Gheorghe. Tradițiile extraordinare care însoțesc această zi și de ce a ajuns unul din cei mai iubiți sfinți ortodocși

În București, vremea se va menţine deosebit de caldã şi va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în orele serii când vor fi condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26...27 de grade, iar cea minimã de 11...13 grade.

Marți, în țară, în majoritatea zonelor vremea va deveni în general instabilã, iar temperaturile vor fi uşor mai scãzute decât în ziua anterioarã; cu precãdere pe parcursul zilei, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În regiunile sudice va fi în continuare o vreme deosebit de caldã, iar fenomne asociate instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, în special spre searã. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat cantitãţile de apã vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade, mai ridicate în Oltenia şi Muntenia, spre 29...30 grade; minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade.

În București, vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã, astfel cã temperatura maximã va fi de 28...29 de grade, iar cea minimã de 12...14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate spre searã şi la începutul nopţii, când se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Miercuri, în țară, vremea va fi în general frumoasã şi va deveni deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales dupã-amiaza la munte şi în regiunile nordice unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade, uşor mai scãzute în depresiuni. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

În București, vremea va fi deosebit de caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 11...13 grade.

Citește și: SCANDAL monstru în Liga I! Dan Petrescu a cedat: 'După meciul ăsta şi eu îmi anunţ retragerea'

Joi, vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice, în creştere faţã de ziua anterioarã, se vor situa cu mult peste cele normale la sfârşitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate seara şi noaptea când vor fi averse şi descãrcãri electrice local în regiunile vestice şi nord-vestice şi pe arii restrânse în centru. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate, în special la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 şi 30 de grade, iar cele minime între 6 şi 15 grade.

Vineri, sâmbătă și duminică, vremea va fi caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice, cu caracter local la început în zonele montane, în centrul şi în sudul teritoriului, apoi mai ales în regiunile vestice, anunță România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.