Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veaceslav Platon se judecă cu Maia Sandu: Poate fi considerat legitim un președinte, dacă el a mințit fără de rușinare alegătorii?

stiri.md
Veaceslav Platon

Contraversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, anunță că la data de 20 ianuarie, Curtea de Apel va examina cauza sa împotriva președintei Maia Sandu.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Platon scrie că a trecut un an de când Judecătoria sectorului Centru a tot amânat, sub diverse pretexte, solicitarea sa, transmite Știri.md.

"În vâltoarea campaniei prezidențiale, atunci când Maia Sandu se rupea spre putere cu orice preț, minciunile și calomniile curgeau gârlă din gura acesteia. Cetățeanului simplu îi era greu să accepte vizual și mental faptul că această femeie plăpândă este de fapt o escroacă ticăloasă, cinică și nerușinată, gata să meargă peste capete pentru satisfacerea propriei sale vanități și mândrii provinciale.

Zoile pentru stropirea tuturor erau inventate din mers. Gura ei nu se închidea nici pentru un minut. Una din improvizațiile ei a fost că președintele de atunci Dodon i-a dat lui V. Platon undă verde pentru furtul celui de-al doilea miliard. Nu știu dacă își mai amintește cineva, dar am acționat-o în judecată imediat.

Un an întreg Judecătoria sectorului Centru a tot amânat, sub diverse pretexte, solicitarea mea, și doar prin intermediul Curții de Apel am reușit să impun instanța să examineze cauza.

Următoarea ședință este stabilită pentru data de 20.01.2022. În cadrul ședinței precedente, avocatul M. Sandu a cerut timp pentru a face cunoștință cu materialele dosarului și pregătirea unui răspuns.

Acest proces este foarte important pentru a scoate la lumina zilei acest suflet mizerabil și iocrizia sa. Vom vedea în instanță cum se va îndreptăți, eschiva, încerca să iasă uscată din propriile zoi, pentru a evita atragerea la răspundere.

Doar că asta nu e o emisiune TV în cadrul cărora ea își interpretează cântecelul despre lupta cu corupția indiferent de întrebarea care i-a fost adresată. Va trebui să spună ce a vorbit, de ce a vorbit așa și de unde are informațiile.

Atunci vor deveni clare căile prin care a străbătut spre putere. Cum le-a spus minciuni oamenilor, umilindu-i și insultându-i pe alții. Cum a devenit președinte mințind cetățenii", a scris Platon.

Poate fi considerat legitim un președinte, dacă el a mințit fără de rușinare alegătorii?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.