Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vechiul şi noul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se declară reprezentantul electoratului USR

YouTube
Constantin Radulescu

Vechiul şi noul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat că în campania electorală nu a rostit niciodată numele contracandidatului său de la PNL şi că a ignorat toate atacurile la adresa sa, anunță qmagazine.ro.

Rădulescu a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Judeţean cu cca 20.000 de voturi faţă de cel de-al doilea clasat, PNL-istul Cristian Buican.

Cu 16 consilieri județeni plus președintele Constantin Rădulescu (are drept de vot), social – democrații pot face majoritate fără vreo alianță.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’

„Nu e nicio problemă, voi reprezenta eu şi alegătorii USR, pentru că eu nu privesc investițiile prin culoarea carnetului de partid. Drumurile nu au culoare politică. Nu ştiu ce culoare are USR, dar o să-i reprezint şi pe ei în Consiliu Judeţean, pentru că sunt vâlceni. Îi vom reprezenta pe toţi pentru că până la urmă binele se face pentru toţi.”

Constantin Rădulescu este unul dintre social democrații care a admis că PSD a făcut şi greșeli atunci când s-a aflat la guvernare, dar a subliniat că nu există comună din județul Vâlcea în care să nu fie un obiectiv construit prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

PSD a investit în Vâlcea 7450 de miliarde de lei prin PNDL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.