Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetă a Antena 1, condamnată, la închisoare, IRONIZATĂ: Ce i-a transmis un primar

antena 1

O vedetă a Antena 1 va presta muncă în folosul comunității după ce a primit și 2 ani de închisoare, cu suspendare. Este vorba despre celebrul Cheloo, care se intoarce la scoala! Doar pentru a-si ispasi pedeapsa de 0 suta de zile de munca in folosul comunitatii. Primarul comunei prahovene Adunati, unde rapperul Cheloo va munci in folosul comunitatii, a declarat ca membrul trupei Parazitii este al patrulea condamnat trimis sa munceasca pentru comunitate in comuna pe care o administreaza.

Conform edilului, predecesorii sai au fost pusi sa sape, sa taie lemne sau sa se ocupe de curatenie in localitate. "Il intrebam pe dansul: «ia zi, tu ce crezi sa ai putea sa faci pentru localitate ca uite, ai ochi format si ochi de critic, ai mai criticat localitatea, ca colo nu-i asa, colo nu-i asa...»", a declarat Octavian Negotei, potrivit Stirileprotv.ro.

Citeste si: Guvernul ungar 'intră' în România: Executivul lui Orban, DECIZIE pentru comunitățile maghiare

Pana acum, primarul comunei Adunati nu a fost contactat nici de Cheloo, nici de avocatii acestuia pentru a stabili detaliile privind munca. "Sa nu se sperie, dar nu s-a speriat, ca el cunoaste localitatea. Ajuta si dansul scoala cu ce poate sa ajute. Ce sa facem? Avem de intretinut un teren de sport, mai avem si o scena in aer liber, pe acolo, prin interior...” spune primarul din Adunati.

Intrebat despre ce munca i s-ar potrivit lui Cheloo, tinand cont de ce stie condamnatul sa faca, edilul pare pus in incurcatura.

”Sa vedem ce pregatire are domnul. Ce sa zic? O sa ajute elevii de la scoala, ca si asa ei sunt foarte priceputi la dansuri, la traditii, la obiceiuri... O cale de mijloc o sa gasim noi impreuna. Ceva, ceva trebuie sa faca. Il intrebam pe dansul: «ia zi, tu ce crezi sa ai putea sa faci pentru localitate ca uite, ai ochi format si ochi de critic, ai mai criticat localitatea, ca colo nu-i asa, colo nu-i asa. Uite, dupa ochiul tau de critic, cum spuneai odata, ia zi... Mai ne spunea pe drum ce il nemultumea. Dar nu e cu rautate”, a spus edilul comunei Adunati.

Citeste si: Politicianul care se iubește cu o fostă prezentatoare TVR, din dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'

Primarul adauga ca la finalul orelor de munca, Primaria trebuie sa incheie un proces verbal, pe care sa il transmita instantei de judecata , iar in document trebuie mentionat inclusiv ce fel de munca a prestat condamnatul.

Tribunalul Prahova l-a condamnat miercuri pe Stefan Catalin Ion la doi ani de inchisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de patru ani si la plata unei amenzi penale de 4500 de lei in dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT, in care artistul a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DIICOT Ploiesti. Solutia poate fi atacata in termen de zece zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.