Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta de K-pop Seungri ar putea fi condamnată la o pedeapsă de cinci ani de închisoare în urma unui scandal sexual

CNN
K-pop Seungri

O pedeapsă de cinci ani de închisoare a fost cerută în faţa unui tribunal militar pentru fosta vedetă de K-pop Seungri, în cadrul unui scandal sexual, care a implicat cu precădere furnizarea de prostituate unor oameni de afaceri, a informat joi presa sud-coreeană, potrivit AFP.

Cântăreţul în vârstă de 30 de ani din trupa de băieţi BIGBANG, una dintre cele mai populare de acest fel din Coreea de Sud, a fost pus sub acuzare pentru furnizare de prostituate, deturnare de fonduri şi pariuri ilegale, scrie Agerpres.ro.

Cum vedeta îşi efectuează stagiul militar de anul trecut, audierea a avut loc în faţa unui tribunal militar. Orice sud-coreean apt trebuie să efectueze un stagiu militar de 18 luni înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani - într-o ţară care se confruntă cu ameninţarea nord-coreeană.

Procurorii tribunalului militar au solicitat joi o pedeapsă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 20 de milioane de woni (15.000 de euro) pentru Seungri.

Seungri devenise un om de afaceri prosper, însă scandalul în care a fost implicat l-a determinat să se retragă din show-business în 2019.

Pe numele său real Lee Seung-hyun, cântăreţul a fost acuzat de tranzacţii ilegale în cazinourile de lux din Las Vegas.

De asemenea, el este suspectat că a furnizat prostituate potenţialilor investitori în compania sa.

Scandalul i-a afectat şi pe alţi muzicieni, precum şi pe membrii YG Entertainment, una dintre cele mai mari case de discuri din Coreea de Sud. În urma acestui scandal, CEO-ul de la YG Entertainment, Yang Hyun-suk, anchetat şi el pentru pariuri ilegale, şi-a dat demisia anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.