Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta lui Bayern Munchen merge direct la închisoare: în weekend a jucat titular

www.gettyimages.com
lucas hernandes

Fundașul central al celor de la Bayern Munchen, Lucas Hernandez, a fost condamnat de un tribunal din Madrid la un an de închisoare, ca urmare a unor încălcări ale legii de acum 4 ani, din vremea în care juca pentru Atletico Madrid.

"Lucas Hernandez s-a prezentat astăzi la 11:30, în mod voluntar, la Curtea Penală nr. 32 din Madrid, cu o zi înainte de termenul limită la care a fost citat, ca urmare a unei condamnări la închisoare dicattă în urma unor infracțiuni comise în 2017. El are o perioadă de zece zile pentru a intra în închisoare voluntar, cu excepția cazului în care recursul său este acceptat la timp și îi permite să evite încarcerarea", a fost comunicatul tribunalului respectiv, conform Marca.

Lucas Hernandez a ajuns în această situație din cauza unor evenimente petrecute în 2017. Fundașul juca pe atunci la Atletico Madrid și a fost implicat într-un scandal public alături de soția sa, cei doi având o altercație serioasă în mijlocul unei străzi din Madrid, informează Eurosport.

Instanța din capitala Spaniei i-a condamnat pe cei doi la 31 de zile de muncă în folosul comunității pentru scandalul provocat, dar le-a impus și un ordin de restricție unuia față de celălalt pe o perioadă de 6 luni.

Cei doi s-au împăcat ulterior și au încălcat ordinul de restricție, plecând în luna de miere la scurt timp după nefericitul episod. La întoarcerea din vacanță, Hernandez a fost reținut de poliție și pus la dispoziția Curții de violență împotriva femeilor din Madrid, care ulterior l-a eliberat.

A urmat un proces, procurorii cerând 6 luni de închisoare pentru fotbalist, dar nu pentru cearta în plină stradă cu soția sa, ci pentru ignorarea ordinului de restricție emis după acel incident. Avocații francezului au cerut schimbarea pedepsei cu serviciul în folosul comunității, dar recursul a fost respins, deoarece Hernandez nu efectuase nici cele 31 de zile de muncă în folosul comunității pe care le primise inițial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.