Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele au avut ținute elegante la decernarea Premiilor Emmy, dar covorul roșu a lipsit

Ţinute elegante chiar şi fără covorul roşu la decernarea Premiilor Emmy. Ediția s-a desfășurat on-line din cauza pandemiei, dar vedetele s-au întrecut în haine și bijuterii scumpe, anunță MEDIAFAX.

Actorii şi celelalte vedete au defilat acasă în ţinute de gală. Dacă în anii precedenţi ei defilau pe covorul roşu la Premiile Emmy, în acest an, din cauza pandemiei, defilarea nu a mai avut loc.

Astfel, actriţele şi actorii au preferat să păstreze tradiţia de a se îmbrăca festiv, chiar dacă au urmărit evenimentul de acasă.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

Câştigătoarea premiului Emmy pentru rolul din Euphoria, Zendaya, a îmbrăcat două rochii semnate de Armani şi Christopher John Roger. De asemenea, Zendaya a ales bijuteriile Bulgari şi pantofii designer-ului Christian Louboutin. La fel a procedat Kerry Washington care s-a îmbrăcat în două ţinute. O rochie Dolce Gabanna cu paiete şi mărgele şi una semnată de Oscar de la Renta.

Jennifer Aniston a sărbătorit cea de-a 71-a ediţie Emmy într-o rochie neagră Dior. Asta în timp ce actriţa şi vedeta de televiziune Tracee, Ellis Ross, a ţinut neaparat să păşească pe covorul roşu, aşa că şi-a improvizat în curte momentul de gală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.