Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele USR ies la atac în precampanie electorală. Lasconi i-a luat în vizor pe liberali: PNL este răul

Facebook.com
elena lasconi

Primarul USR al oraşului Câmpulung, Elena Lasconi, cea care va deschide lista partidului pentru europarlamentare, critică dur Partidul Naţional Liberal, despre care spune că în acest moment este „cel mai mare rău al României”.

Lasconi susţine că „oameni foarte răi şi răzbunători care blochează lucruri, strică lucruri, nu construiesc”.

Lasconi a mărturisit că, înainte de a exista USR, era votant al Partidului Naţional Liberal. Ea spune că nu are un „război” cu PNL

„Nu mă războiesc. Mi se pare că este cel mai rău. În momentul de faţă, dacă mă uit la toată clasa politică, şi la cea veche, şi la cea nouă, din punctul meu de vedere, cel mai mare rău al României este PBL-ul. Nu mi-a venit să cred! Eu nu am crezut că o să trăiesc ziua în care să spun că PNL-ul, partidul cu care eu am votat până să apară USR, este răul. De ce? Pentru că am observat că, de exemplu, în foarte multe proiecte, atunci când s-a întâmplat să fiu ajutată de oameni care au fost în PSD, pentru că era vorba de comunitate şi nu de mine - la nivel judeţean nu, pentru că şi acolo sunt foarte răi, la nivel naţional mă refer”, a afirmat Elena Lasconi la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, sâmbătă.

Ea a precizat că „detestă” acest gen de oameni.

De asemenea, Lasconi reclamă că apartenenţa sa la USR i-a adus „blocaje” din partea instituţiilor statului, ea dând exemplul reabilitării celui mai important bulevard din oraş şi pe cel al realizării al unui bloc de locuinţe sociale, proiecte despre care afirmă că au fost blocate în urma demersurilor unor instituţii ale statului.

În acest context, Lasconi aduce critici dure liderilor PNL din Argeş, spunând despre prefectul judeţului, Radu Perianu, că dacă l-ar compara cu o insectă ar jigni insecta, iar liderului PNL Argel, Alina Gorghiu, i-a transmis că „în afară de vorbe nu a livrat nimic”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.