Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vehiculele cu masa peste 7,5 tone vor circula cu restricții pe DN7 între 31 decembrie şi 3 ianuarie

interzis

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni, că circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este interzisă pe traseul Piteşti (ieşirea din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN1) pentru a lăsa liber transportul de persoane, potrivit Mediafax.

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de marti 31 decembrie 2019, miercuri 01 ianuarie 2020, joi 02 ianuarie 2020 si vineri 03 ianuarie 2020 (Anul Nou, ziua premergătoare și ziua liberă stabilită prin Hotărâre a Guvernului)", potrivit unui comunicat remis luni, MEDIAFAX.

Vehiculele vizate nu vor putea circula pe traseul Piteşti (ieşirea din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN 1) pe ambele sensuri marţi 31 decembrie între orele 16:00 şi 22:00, iar următoarele trei zile, circulaţia acestora va fi restricţionată în intervalul 6:00-22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.