Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Venirea lui Edi Iordănescu la Mediaş va schimba complet faţa echipei

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Venirea lui Edi Iordănescu la Mediaş va schimba complet faţa echipei. Preşedintelui clubului, Ioan Mărginean, i s-a trasmis că echipa va ieşi din insolvenţă şi va avea resursele necesare pentru a se lupta la cupele europene, anunţă site-ul suporterilor din Mediaş, scrie Mediafax.

"Dacă-l aduceţi pe Edi, găsim resurse pentru a ne lupta la cupele europene", i s-a transmis lui Ioan Mărginean, conform site-ului gazisti.ro. Iordănescu Jr a ajuns la un acord cu gruparea din Mediaş, aşa cum ProSport a anunţat duminică, astfel că mai rămâne de făcut anunţul oficial. Edi Iordănescu ar putea fi prezentat oficial în primele zile ale lunii ianuarie.

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi. Astra Giurgiu e prima echipă aflată în zona de playoff, cu 31 de puncte. În 2019, mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regular. Gaz Metan Mediaş va juca împotriva următoarelor: Astra Giurgiu (A), Poli Iaşi (D), Sepsi OSK (A), FC Botoşani (D) şi Dunărea Călăraşi (A).

Citește și: Maria Şarapova a câştigat derby-ul primului tur de la Shenzhen, un duel între două foste jucătoare de Top 10

Edi Iordănescu a fost demis la începutul sezonului, după ce a condus CFR Cluj în trei meciuri oficiale: în Supercupa cu Craiova, în prima etapă contra lui FC Botoşani şi în manşa tur a dublei cu Malmo FF, din preliminariile Ligii Campionilor. Fiul lui Anghel Iordănescu a triumfat în Supercupă, a remizat cu Botoşani, dar a pierdut cu Malmo. Jocul slab şi înfrângerea neaşteptată a produs un adevărat scandal în Gruia. Au urmat momente tensionate la club, dar totul s-a calmat în cele din urmă. Campioana s-a a ratat grupele cupelor europene, dar conduce detaşat în campionat şi are prima şansă la câştigarea titlului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.