Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 108: Există oameni care organizează moțiuni, doar că sunt interlopi

dana budeanu

A apărut episodul 108 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. Dana Budeanu reacționează la eșecul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban și susține că Ludovic Orban și-a pus consilierii interlopi să negocieze cu parlamentari PSD.

Din episodul 108:

„Pentru populație: Moțiunea a picat de la 5, 6 voturi.

Pentru presa hashtag plătită de guvern: nu a votat Carmen Dan, aia de la jandarmi, care vorbea cu priza. Hai, limbi, ode. Nu a votat Mitralieră. Hai, al doilea, limbi. Mafioții nu răcesc. Răcesc după ce se văd cu Bitanu și sunt pe listă la Pitești. E libertatea oricui, dar nu ține de mafioțeală. Mafioții nu răcesc. Apoi afiliații, care nu contează. Apoi Pațurcă, nevasta șefului de la Călărași care a trecut de la PSD la PNL acum. Scoateți toți limbile, presa hashtag PNL, limbile până jos.

Astăzi există oameni care organizează moțiuni, doar că sunt interlopi. Majoritatea astăzi fac interlopeală politică, nu mai fac politică, că nu mai are cine. Așa că Orban e curat pe mâini, își sună interlopii, Bitanu, Jicol și spune du-te și ia și tu doi trei proști și adu-i la noi. Bitanu pleacă lătrând și prinde pe cine poate, de data asta l-a prins pe Mitralieră.

Ce citiți în presă în această seară sunt aberații. Adevărul e ăsta: Bitanu s-a întâlnit cu Mitralieră, nevasta lui ăla care a trecut la PNL nu a votat, Carmen Dan șefa la jandarmi nu a votat, doi-trei afiliați și aia e marea filosofie a moțiunii.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.