Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 117: 'Eu nu doresc să o dau în mizerie cu Nicuşor'

dana budeanu

A apărut episodul 117 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbeşte despre un articol publicat de Rise Project, despre care afirmă că a fost pregătit încă de acum un an, pentru a fi scos în campania electorală.

"Eu nu doresc să o dau în mizerie cu Nicuşor, pentru că eu în sufleţeul meu sunt băiat. Băiat înseamnă că eu, pentru că n sunt ipocrită, sunt conştientă cum funcţionează statul. Nu ies să spun că vă spun că e totul curat şi pur. Nu există aşa ceva. Trebuie să ştii să administrezi şi să conduci împreună cu ăia corupţi, cu tot, cât mai bine. Nu există ce spun ăştia. Sunt mincinoşi ordinari. Ei o să fure de 10 ori mai mult şi ies la televizor să vă spună cum au salvat un copac, cum nu au făcut autostrada pentru că treceau libelulele şi au salvat libelulele. Eu nu sunt ipocrită şi atunci nu dau în mizerii. Băiat înseamnă când stai aşa şi te uiţi, nu vorbeşti cum vorbesc alţii, cum sunt cei care au stat la masă cu Rareş şi acum vorbesc urât de el. Eu n-am stat la masă cu Rareşică şi pot să zic la fel. Nu contează, nu zic", afirmă Dana Budeanu.

"Nicuşor este înconjurat de o brigadă de avocaţi, care se ocupă cu litigiile pe imobiliare. Presa ştie, se ştie exact procedura, rechinii imobiliari ştiu, că sunt prieteni cu Nicuşor de 15 ani. E vorba despre situaţii despre care nu vorbeşte nimeni. Eu sunt o fată fină pentru că sunt un băiat corect. Dar adevărul este unul singur şi atât. Eu o să-l spun mereu şi o să încerc să mă abţin tot mereu pentru a nu deveni una dintre vocile care calcă pe principii. Aşa cum îl vedeţi voi azi pe Nicuşor Dan susţinut de USRI PLUS doi şi-un sfert, aşa o să-l vedeţi şi îngropat tot de ei", mai afirmă Dana Budeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.