Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 123: Niciun copil nu începe școala!

dana budeanu

A apărut episodul 123 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu arată cum vor începe școlile și explică faptul că, din experiență proprie de părinte, a constatat că mai există foarte puțini profesori buni.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 121: Hai să vorbim real. Adică se întrerup orele de câte ori un copil își dă masca jos?

Ministrul ”pepsiglas” a susținut o conferință de presă, o informare, o ceva, către noi părinții și către profesorii, ăia care vin la ore, că vreo 300 nu vin, aproximativ, pentru că unii înțeleg că sunt bolnavi și unii preferă să facă școala online, adică preferă să nu facă școală cu copiii. Opțiunea de a face școală online este zero, nu înseamnă nimic, asta și ca să răspund unei doamne profesoare care m-a sunat, eu vorbesc cu absolut toate profesoarele copiilor mei, din cele zeci care s-au schimbat, pentru că acesta este sistemul de învățământ în România ”Pepsiglas” și tu știi asta foarte bine. Sistemul este acesta pe care îl voi explica eu, astăzi, oamenilor. Există o plajă de profesori excepționali, care sigur că s-a micșorat în fiecare an care a trecut, o plajă foarte, foarte îngustă, este pur și simplu o fâșie care rezistă cu apă de o parte și de alta. Aceasta este plaja profesorilor minunați, care încă mai există. În rest, există o plajă, pe care, Anisie, tu o cunoști foarte bine, pentru că la fel ai înaintat și tu”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.