Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 19: Iohannis, atac la siguranţa naţională (VIDEO)

dana budeanu

A apărut episodul 19 Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu critică dur deciziile luate de Klaus Iohannis şi PNL, care au aruncat ţara în instabilitate politică în plină pandemie de coronavirus.

"Ce ai făcut ieri şi cum ai încălcat Constituţia... ai făcut asta conştient. Populaţia trebuie să înţeleagă asta. Peste orice politician, peste oricine este litera Constituţiei. Atacul de orice fel, fie acela şi fără deznodământ, la Constituţie trebuie pedepsit cu pârnaia. Nu există ca un preşedinte de ţară să îndrăznească să încalce Constituţia. Hoha a încercat de două ori. Nu contează că nu i-a ieşit. În momentul în care se încearcă încălcarea... fără Constituţie nu există stat. E un demers nu periculos, e un atac la siguranţa naţională. Punct. Vă bateţi joc de ţara asta, mă nenorociţilor. Ţineţi ţara în instabilitatea asta", afirmă Dana Budeanu.

Verdict Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu, a fost urmărită în ultimele trei zile de aproximativ 1,5 milioane de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.